Summa

Summa is het Latijnse woord voor ‘totaal’. En een totaalpakket is wat wij als banden- en wielen leverancier kunnen bieden. 


Reeds 30 jaar zijn wij met Summa de grootste leverancier van Europa als het gaat om nieuw gedemonteerde eerste montage banden en wielen welke afkomstig zijn van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en VW Bedrijfswagens.

Naast het vermarkten van nieuw gedemonteerde eerste montage banden en wielen leveren wij ook nieuwe banden van bijna alle premium en quality merken en hebben het merk Achilles als budgetmerk in ons assortiment.

Tevens zijn wij met Summa volop actief met nieuwe lichtmetalen wielen waaronder de merken BBS, MAK, Rial, Oxxo, Advanti, Autec en Enkei. Zowel los leverbaar als compleet gemonteerde set(s) inclusief TPMS indien gewenst.

Om de betekenis ‘totaal’ leverancier waar te maken hebben wij ook nog eens 2 topmerken in ons sneeuwkettingen portfolio. Naast het complete programma van Weissenfels leveren wij ook alle mogelijke sneeuwkettingen van het merk MAGGi.  

Summa is volop actief in de nationale als internationale markt. Zowel via online mogelijkheden (webshop, dataconnectie en andere solutions) als offline mogelijkheden.

Leveringen vinden plaats met pallettransport, full truck of pakketverzending via DPD. 

Vanwege de diversiteit aan verschillende talen hebben wij ons team zo ingericht dat in ieder geval alle klantvragen beantwoord kunnen worden in het Nederlands, Duits, Engels of Frans.


Online shop

Via onze webshop bieden wij niet alleen verschillende merken autobanden aan. Ook lichtmetalen velgen en sneeuwkettingen zijn via de shop online te bestellen.

Naast losse artikelen is het ook mogelijk om complete sets aan te schaffen voor het model auto naar keuze. Via de configurator kan je zelf een set samenstellen met de velgen en banden die onder jouw model auto passen.


  • Summa

  • Nijverheidsweg 50
  • 3771 ME Barneveld
  • T. +31 (0)342 497 880
  • E. summa@pbg.nl

Naar de shop