Pirelli

Autobanden van Pirelli

Het Italiaanse Pirelli werd opgericht in 1872 door Giovanni Battista. Om te beginnen specialiseerde het bedrijf zich in diverse rubberen producten. Anno nu is het bedrijf Pirelli echter vooral bekend door haar autobanden, andere banden en energie- en telecommunicatiekabels. Bij het grote publiek is Pirelli echter dé producent van high-end en performance banden. Het bedrijf streeft ernaar wereldmarktleider te zijn in dit topsegment.


Uniek bandenassortiment voor personenwagens

Pirelli heeft een uniek assortiment banden voor personenwagens, dat aan de hoogste eisen voldoet door de unieke combinatie van Ultra High Performance-technologie en de Green Performance-filosofie van Pirelli. Ieder jaar investeert het bedrijf ongeveer 3% om voorop te blijven lopen. Dit is een van de hoogste onderzoeksinvesteringen in de gehele bandenindustrie.


Veilige en comfortabele en voor topprestaties

Pirelli staat voor de beste prestaties op de weg. Sinds 1907 is Pirelli betrokken bij de autosport. Het bedrijf richt zich sterk op technologische innovatie en blinkt daarin uit. Naast geweldige prestaties bieden de autobanden van Pirelli een geweldige ‘weg gevoel’ en een bijzondere ‘communicatie’ met de bestuurder van de auto, die ervoor zorgt dat de veiligheid en de prestaties nog verder toenemen. Vul hier je bandenmaat in om naar Pirelli autobanden te zoeken.


Terug naar onze merken

Bent u al klant?

Nog geen klant? Meld u aan als klant via ons klant aanvraag formulier.

Klant worden