Interstate Tires

Sinds 1972 produceert INTERSTATE TIRES banden voor passagiers-, lichte vrachtwagens- en bedrijfsvoertuigen. INTERSTATE groeide snel en heeft een eigen uniek assortiment ontwikkeld. De succesvolle uitvoering van de unieke marketingstrategie van het bedrijf heeft geleid tot een groei van de verkoop van eenheden die consequent beter is geweest dan die van de sector vervangingsbanden.

Met Europese technologie en Aziatische (Taiwan, Thailand en China) productie staat INTERSTATE voor een hoge kwaliteit en een consistent aanbod. INTERSTATE heeft samengewerkt met wereldleiders bij de ontwikkeling van geavanceerde technologie bij het ontwerp en de productie van banden.

In april 2018 werd INTERSTATE gekocht door TBC Corporation
TBC, een van de grootste verkopers van autobanden in Noord-Amerika. Via een multichannel strategie, is INTERSTATE de afgelopen 62 jaar gegroeid tot voorloper in de autobandenmarkt. Via wereldwijde activiteiten in de groothandel, detailhandel en franchise biedt TBC klanten de beste merk diensten met de onderliggende missie om de verwachtingen van de klant te overtreffen. TBC bedient groothandel klanten in de Verenigde Staten, Canada en Mexico via TBC Brands, NTW, TBC International en TBC de Mexico.

Interstate Tires

“JUST A PERFECT DRIVE”

Bent u al klant?

Nog geen klant? Meld u aan als klant via ons klant aanvraag formulier.

Klant worden