Achilles

Autobanden van Achilles

Achilles banden worden vervaardigd door Multistrada Arah Sarana (MASA), een Indonesisch bedrijf dat in 1991 werd opgericht tijdens een bloeiperiode van de Indonesische economie. In de negentiger jaren kreeg het bedrijf aanvankelijk steun op het technische vlak van Pirelli en Continental. Hierna kon MASA echter op eigen benen staan en namen de zaken van het bedrijf een ware vlucht.

Inmiddels produceert het bedrijf naast Achilles banden ook Corsa banden en Strada banden. Alle banden die MASA aflevert worden gekenmerkt door absolute betrouwbaarheid, hoogwaardige kwaliteit en gegarandeerde duurzaamheid. Het is niet voor niets dat deze banden door collega’s wereldwijd als de standaard worden gezien.


Diversiteit

Achilles banden worden geleverd in de vorm van banden voor personenwagens, SUV banden (sports utility vehicle banden), banden voor de wat kleinere vrachtwagens, winterbanden en wedstrijdbanden. Alle bovengenoemde banden hebben een speciaal ontwikkeld profiel waardoor de remkracht en de waterkanalisering onder alle omstandigheden optimaal zijn. Verder hebben bijvoorbeeld de banden voor personenwagens een zogeheten lateraal groefontwerp waardoor de banden op de weg een absoluut minimum aan geluid produceren.


Terug naar onze merken

Bent u al klant?

Nog geen klant? Meld u aan als klant via ons klant aanvraag formulier.

Klant worden