Online shops

Via de verschillende webshops van PBG kunt u als dealer, bandenspecialist of garage zakelijk banden bestellen. Ons uitgebreide assortiment in een aantal verschillende shops te bestellen.


PBG | Mega Tyre

Het meest uitgebreide assortiment autobanden, wielen  én complete wielensets van Nederland! Dè plek voor merkdealers om gemakkelijk en snel te bestellen.

Meer informatie over PBG Mega Tyre


PBG | Summa

Summa is het Latijnse woord voor ‘totaal’. En een totaalpakket is wat wij als banden- en wielen leverancier kunnen bieden.  Summa is het label van PBG voor (inter)nationale automaterialen- en bandengroothandels.

Meer informatie over PBG Summa


PBG | Wheels

PBG Wheels focust zich met haar lichtmetalen wielenassortiment op design en kwaliteit. Naast wielen kunt u hier ook terecht voor banden, sneeuwkettingen en toebehoren. Bestellen van ons assortiment kan via de webshops, speciaal voor bandenspecialisten en universele garages.

Meer informatie over PBG Wheels


PBG | 2Wheel

PBG 2Wheel distribueren banden voor de racefiets, mountainbike, E-bike, gewone stadsfiets of meer gemotoriseerd in de vorm van motor-, bromfiets- of scooterbanden. Kortom voor alles op twee wielen.

Meer informatie over PBG 2Wheel


PBG | Industry

Wij zijn PBG Industry, het deskundig team voor Continental industriebanden, ContiTech transportbanden en allerlei andere producten.

Meer informatie over PBG Industry


Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over PBG? Dat kan!

Bent u al klant?

Nog geen klant? Meld u aan als klant via ons klant aanvraag formulier.

Klant worden