2Wheel

Wij distribueren banden voor de racefiets, mountainbike, E-bike, gewone stadsfiets of meer gemotoriseerd in de vorm van motor-, bromfiets- of scooterbanden. Kortom voor alles op twee wielen.

Onze afdeling PBG 2Wheel is al vele jaren verantwoordelijk voor de distributie en verkoop van banden met een hoge kwaliteit.


Met het merk Continental als focus, staat kwaliteit voorop. Veel van deze producten worden nog altijd in Duitsland met de handgemaakt en staan garant voor vele veilige kilometers. Door onze jarenlange aanwezigheid op de Benelux-markt weten wij als geen ander de boodschap van leveranciers te vertalen naar de markt.

Wij hebben maar één ambitie: het inspireren, enthousiasmeren en activeren van de markt. Met ons team werken wij keihard om er altijd voor onze klanten te zijn.

Fiets

2Wheel heeft in de fietsbanden meerdere segmenten waarbinnen het een groot aantal kwaliteitsbanden heeft. Banden voor in de stad tot op de wielerbaan, Continental levert de juiste band met de juiste kwaliteit.

Race
MTB
Tube

Meer over fietsbanden?


Motor

PBG 2Wheel heeft ook een breed scala producten voor de gemotoriseerde tweewielers. Van scooter en bromfiets tot aan race en endurance motoren is er van het merk Continental een kwaliteitsproduct te krijgen.

Scooter en Bromfiets
Scooter
Toer motorbanden
Toer
Race motorbanden
Race
Endurance motorbanden
Endurance

Voor meer informatie over de verschillende producten kunt u terecht bij een van onze specialisten die dagelijks voor u klaar zitten.


Wij hebben maar één ambitie: het inspireren, enthousiasmeren en activeren van de markt.


PBG | 2Wheel Facebook
  • PBG 2Wheel

  • Nijverheidsweg 50
  • 3771 ME Barneveld
  • T. +31 (0)342 497 884
  • E. 2wheel@pbg.nl

Naar de shop