Obesitas wilt zeggen; overgewicht, zwaarlijvigheid, vetzucht, corpulentie, dikheid, en adipositas.

Obesitas is een conditie van het lichaam waarbij de natuurlijke energiereserve van een mens, die in vet wordt opgeslagen, de gebruikelijke niveau's ver overschrijdt tot aan het punt waarbij de gezondheid in het geding komt. Meer dan heeft 10 % van de Nederlanders last van obesitas.

De gevolgen:

Vervroegde gewrichtsslijtage, met name de knieen en voeten, daarna Dyabeet II.

Tekenen van Diabeet II zijn:

- Slechtziendheid

- Bloeddruk verhoging

- Potentie verlaging

- Hart en vaatziekten

De Praktijk Biologische Geneeskunde is al jaren gespecialiseerd in de behandeling van Obesitas. Door een behandelingstraject waarbij maatwerk hoog in het vaandel staat bereikt de praktijk verbluffende resultaten.

Het traject bestaat o.a. uit :

Onderzoek naar voedingsintoleranties d.m.v. bloedonderzoek en urinetests

Uitgebreid dieet onder medische en persoonlijke begeleiding.

De juiste voedingssupplementen aangepast aan uw persoonlijke uitslag.

Ondersteuning d.m.v. afslanken met geluidsgolven of acupunctuur.

De behandelingen worden uitgevoerd onder leiding van mevrouw Pia van der Kemp, Biologisch Geneeskundige en auteur van de kookboeken: “Anders eten, minder pijn meer leven” en “De gezonde keuken, lekker eten bij moeilijk diëten”  Bij deze boeken is het uitgangspunt om door juiste voeding de biochemie in het lichaam te gaan optimaliseren, wat vrijwel direct merkbaar is op het dagelijks functioneren,  het slapen, de weerstand, soepeler spieren en gewrichten en niet te vergeten de fitheid.  Op de lange duur wordt de cel-vernieuwing  van ons lichaam geoptimaliseerd.

f t g
Copyright © 2019 www.pbg.nl - xsDesign by Hostgator